Katajanmarjainen poronkäristys

Ruskista kohmeiset lihat muutamassa erässä voissa pannulla, siirrä lihat pataan.

Kuullota kasvikset ja lisää pataan.

Kaada joukkoon vesi ja olut.

Mausta suolalla, laakerinlehdellä, pippurilla ja huhmaressa hienonnetuilla katajanmarjoilla.

Hauduta kannen alla liedellä tai uunissa 200 asteessa noin tunti, kunnes liha on mureaa.

Ripottele päälle runsaasti persiljaa.

Tarjoa puolukkahillon, perunasoseen ja ruisleivän kanssa.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 210 grammaa

Senora
AineksetMääräEnergiaPHRK
Poronkäristys 2381g3379kcal417.6g0g190.2g0g
Sipuli (kuorittu)595g161kcal7.7g28.6g1.2g10.1g
Porkkana 595g195kcal3.7g33.1g1.2g15.2g
Voi 89g648kcal1.1g0.4g72.6g0g
Olut keskiolut, 4,5 til% alkoholia 744g317kcal2.8g30.5g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 595g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g9397kcal865.8g185.2g530.4g50.6g
Valittu annoskoko5000g4699kcal432.9g92.6g265.2g25.3g
Annoskoko puolitettuna2500g2349kcal216.5g46.3g132.6g12.7g
Arvot/100g100g94kcal8.7g1.9g5.3g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=397282