Pekoni-tomaattikeitto

Paista silputtu pekoni ja sipulisilppu kuumassa kattilassa.

Lisää hienonnettu valkosipuli ja sienet.

Kääntele.

Lisää tomaattimurska, Herbamare (tai lihaliemikuutio) ja basilika.

Anna kiehua hyvin miedolla lämmölllä noin 1,5 h. Sekoittele välillä.

Lisää loppuvaiheessa kerma ja keitä vielä hetki.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 413 grammaa

Eija1959
AineksetMääräEnergiaPHRK
Amerikan pekoni 1viipale515g1647kcal61.7g0g154.4g0g
Sipuli (kuorittu)605g163kcal7.9g29.1g1.2g10.3g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g36g38kcal2.9g5.9g0.2g0.7g
Suolasienet (rouskuja)757g151kcal12.1g37.8g3.8g0g
Tomaattimurska, 1 prk2421g649kcal14.5g128.3g4.8g33.9g
Herbamare yrttisuola (Herbamare), annos 5g30g7kcal0.2g1.4g0.1g0g
Basilika, kuivattu 30g77kcal4.4g6.2g1.2g12.3g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 605g1998kcal12.1g18.2g211.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g9460kcal231.6g453.8g755.2g114.4g
Valittu annoskoko5000g4730kcal115.8g226.9g377.6g57.2g
Annoskoko puolitettuna2500g2365kcal57.9g113.5g188.8g28.6g
Arvot/100g100g95kcal2.3g4.5g7.6g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=399943