Kalakeitto

Kuutioi sipuli ja kuori ja pilko perunat.

Laita voi ison kattilan pohjalle ja anna hetken sulaa.

Varo ettei pala! Kuullota sipulia voissa pieni hetki ja lisää vesi ja fondi.

Anna kiehahtaa ja lisää perunat.

Anna kiehua miedolla lämmöllä viitisen minuuttia.

Lisää seiti (annospalat kannattaa kuutioida....

:D ) ja maalaiskasvikset ja anna keiton kiehua kunnes perunat tuntuvat kypsiltä.

Lisää maito ja kiehauta.

Mausteita voi laittaa maun mukaan, itse lisäsin lime-pippuria.

:)

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 505 grammaa

Mamsikka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli 157g47kcal2g7.5g0.3g2.7g
Peruna, vanha, kuorittu 1029g783kcal19.3g159.4g2.1g10.3g
Seiti pakaste 595g461kcal104.4g0g4.2g0g
Voi 22g158kcal0.3g0.1g17.7g0g
Fond du chef fish (Knorr), annos 28g56g72kcal2.5g12.2g1.4g1.1g
Vesi, vesijohtovesi 2576g0kcal0g0g0g0g
Maalaiskasvikset, porkkana, papu, keltainen porkkana, palste (Apetit), annos 70g264g105kcal2.4g16.3g0.5g7.4g
Arki kevytmaitojuoma (Valio), annos 150g303g136kcal9.1g14.6g4.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g3527kcal280g420.2g61.4g43g
Valittu annoskoko5000g1763kcal140g210.1g30.7g21.5g
Annoskoko puolitettuna2500g882kcal70g105.1g15.4g10.8g
Arvot/100g100g35kcal2.8g4.2g0.6g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=405442