Hirvenpaisti porkkana-palsternakkapedillä

1) Kuori ja pilko sipuli ja juurekset.

2) Poista paistista kalvot ja sido tarvittaessa puuvillalangalla.

3) Kuullota sipuli ja juurekset pannulla oliiviöljyssä ja siirrä pataan.

4) Lisää pataan sinappi, hunaja, suolaa ja pippuria sekä vettä sen verran, että vihannekset juuri peittyvät.

5) Ruskista paisti oliiviöljyssä ja asettele juurepedille.

6) Tökkää paistolämpömittari paistiin ja laita uuniin 200 asteeseen.

7) Paista uunissa, kunnes sisälämpötila on 60-65 astetta (omasta mausta riippuen).

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 297 grammaa

Chritoni
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hirvenpaisti 1967g3160kcal594.2g0g84.4g0g
Hunaja28g94kcal0.3g23g0g0g
Sinappi 28g37kcal1.2g4g1.7g0.5g
Oliiviöljy 141g1243kcal0g0g140.5g0g
Sipuli (kuorittu)843g228kcal11g40.5g1.7g14.3g
Porkkana, keskikokoinen 65g843g236kcal5.1g50.2g1.7g21.1g
Suola, annos 3g17g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri, annos 1g8.4g19kcal0.9g3.2g0.3g0g
Vesi1124g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g10034kcal1225.4g241.8g460.6g71.8g
Valittu annoskoko5000g5017kcal612.7g120.9g230.3g35.9g
Annoskoko puolitettuna2500g2509kcal306.4g60.5g115.2g18g
Arvot/100g100g100kcal12.3g2.4g4.6g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=408113