Kaaliloota VHH

1. Pilko kaali, huuhtele ja keitä kypsäksi
2. Kuori ja pilko sipulit
3. Kuumenna öljy paistinpannussa
4. Kypsennä sipulit ja liha paistinpannussa
5. Mausta liha-sipulisekoitus oman makusi mukaan
6. Sekoita kaali ja sipulisekoitus ja laita uunivuokaan
7. Lisää kerma
8. Tarkista maku, älä liioittele suolan kanssa
9. Kypsennä uunissa 175 c

Käytä aina mineraalisuolaa!

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 332 grammaa

The2me
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali2878g607kcal34.5g97.9g5.8g60.4g
Kananpojan jauheliha (Kariniemi), annos 100g1206g1447kcal229.1g0g60.3g0g
Sipuli (kuorittu)247g67kcal3.2g11.9g0.5g4.2g
Valkosipuli 33g36kcal2.6g5.4g0.2g0.7g
Mustapippuri 9g25kcal1g3.5g0.3g2.4g
OliiviÖljy ( kylmäpuristettu Golden Star )24g217kcal0g0g24.1g0g
Pirkka kasvisrasvasekoite 7%, 2dl purkki603g512kcal8.4g26.5g42.2g1.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g5823kcal557.6g290.4g266.8g139g
Valittu annoskoko5000g2911kcal278.8g145.2g133.4g69.5g
Annoskoko puolitettuna2500g1456kcal139.4g72.6g66.7g34.8g
Arvot/100g100g58kcal5.6g2.9g2.7g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=408935