Turskakeitto

Laita turkapalat, kalaliemikuutio ja vesi kattilaan, kuumenna kiehuvaksi ja kuori vaahto.

Lisää peruna-keittojuurekset, palsternakka ja pippurit, keitä 10min.

Tarkista maku

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 443 grammaa

Dinivian
AineksetMääräEnergiaPHRK
Turska 678g517kcal116.9g0g4.7g0g
Peruna-keittojuurekset (Pirkka), annos 750g1695g1101kcal28.8g203.3g0g0g
Palsternakka 339g216kcal1.7g40g1.4g15.3g
Kalaliemikuutio 25g76kcal2.5g8.5g3.5g0.3g
Vesi2259g0kcal0g0g0g0g
Valkopippuri 4.5g13kcal0.5g1.9g0.1g1.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g3845kcal300.8g507.4g19.4g33.6g
Valittu annoskoko5000g1923kcal150.4g253.7g9.7g16.8g
Annoskoko puolitettuna2500g961kcal75.2g126.9g4.9g8.4g
Arvot/100g100g39kcal3g5.1g0.2g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=409075