Vähähiilihydraattinen katkarapukasari

Kuullota sipulit, chili ja selleri basilikaoliiviöljyssä.

Lisää tomaattimurska, tomaattipyree, liemikuutiot, vesi ja mausteet.

Kiehauta, lisää silputtu basilika ja sitruunamehu.

Anna poreilla 10 minuuttia.

Tarkista maku.

Lisää jäiset katkaravut (itse käytin Pirkan isoja katkoksia mutta niitä ei löytynyt tuosta listalta), kiehauta ja nauti.

Itse söimme tämän kesäkurpitsaraasteen kanssa, vähillä hiilareilla.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 305 grammaa

Tiatalvikki
AineksetMääräEnergiaPHRK
Katkarapu pienet (pirkka)1476g974kcal221.4g0g10.3g0g
Sipuli (kuorittu)205g55kcal2.7g9.8g0.4g3.5g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g33g34kcal2.6g5.3g0.2g0.7g
Chili paprika punainen92g37kcal1.8g8.3g0g0g
Varsiselleri, lehtiselleri, raaka205g23kcal2.3g2.3g0.4g2.1g
Tomaattimurska, Polpa (Mutti parma), annos 400g1640g377kcal23g55.8g6.6g0g
Tomaattipure, Eldorado, 1prk62g24kcal1g4.7g0.1g3.1g
Kasvisliemikuutio, Knorr41g115kcal3.3g3.9g9.8g0.7g
Vesi, vesijohtovesi 820g0kcal0g0g0g0g
Basilika, tuore 53g15kcal1.7g0.6g0.4g0.9g
Valkopippuri 8.2g23kcal0.9g3.5g0.2g2.1g
Sitruunamehu, laimentamaton308g65kcal0.9g4.9g0g0.3g
Oliiviöljy 57g508kcal0g0g57.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g4498kcal523.2g198.2g171.6g26.8g
Valittu annoskoko5000g2249kcal261.6g99.1g85.8g13.4g
Annoskoko puolitettuna2500g1125kcal130.8g49.6g42.9g6.7g
Arvot/100g100g45kcal5.2g2g1.7g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=411107