Kasvisminestrone ohran ja peston kera

Liota ohrasuurimoita 3 tuntia, valuta, keitä 25 minuuttia.

Leikkaa n. 1 cm kuutioiksi sipuli, 2 sellerin vartta, peruna ja kesäkurpitsa.

Laita kattilaan muut paitsi kesäkurpitsa.

Lisää karkeasti suikaloitu keräkaali ja kasvisliemi.

Kun keitto kiehuu, lisää kesäkurpitsa.

Laske lämpöä ja keitä 15 minuuttia välillä hämmentäen.

Mausta suolalla ja mustapippurilla.

Sekoita yleiskoneessa pestoaineet eli 15 lehteä basilikaa, 2 valkosipulin kynttä ja 8 rkl kuumaa keitinlientä.

Tee tasaista tahnaa.

Kaada pesto kattilaan ja lisää ohrasuurimot.

Sekoita, tarkista maku ja koristele tarjoiluastia lirauksella oliiviöljyä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 328 grammaa

Sampo63
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ohrasuurimo 305g984kcal25.2g192.8g6.1g23.2g
Keräkaali, 100g382g92kcal4.6g13g0.8g8g
Kasviliemivalmiste. (Pirkka), annos 10g76g153kcal11.5g19.1g3.8g0g
Vesi, vesijohtovesi 1908g0kcal0g0g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g382g107kcal2.3g22.7g0.8g9.5g
Varsiselleri, lehtiselleri, raaka382g42kcal4.2g4.2g0.8g3.8g
Sipuli (kuorittu)382g103kcal5g18.3g0.8g6.5g
Peruna, keskikokoinen 60g382g229kcal5.7g49.6g0.4g3.4g
OliiviÖljy ( kylmäpuristettu Golden Star )38g344kcal0g0g38.2g0g
Kesäkurpitsa, tuore763g130kcal4.6g19.1g3.1g5.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g4366kcal126.2g677.6g109.6g119.4g
Valittu annoskoko5000g2183kcal63.1g338.8g54.8g59.7g
Annoskoko puolitettuna2500g1091kcal31.6g169.4g27.4g29.9g
Arvot/100g100g44kcal1.3g6.8g1.1g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=411389