Spagetti jauhelihafrittata rucolan kera

Hienonna sipuli ja porkkana.

Kuullota nämä 5 minuutin ajan öljyssä.

Kypsennä lisää jauhelihan kanssa 5 minuuttia.

Lisää tomaatti.

Mausta suolalla ja mustapippurilla.

Kypsennä keskilämmöllä vielä 10 minuuttia.

Keitä pasta runsaassa suolalla maustelussa vedessä.

Valuta pasta ja kaada pannulle jauhelihakastikkeen joukkoon.

Sekoita ja anna jäähtyä.

Riko kananmunat joukkoon.

Lisää raastettu parmesaani ja silputtu persilja.

Paista 180 asteessa 28cm halkaisijan vuoassa.

Paista 20 minuuttia kunnes munakas on rapea ja hyytynyt.

Anna asettua 5 minuuttia.

Ripottele päälle rucolaa.

Tarjoile kuumana tai kylmänä.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 316 grammaa

Sampo63
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha1318g2188kcal250.4g0g131.8g0g
Paseerattu tomaatti (Rainbow), annos 500g1054g264kcal13.7g44.3g2.1g0g
Spagetti, täysjyvä (Barilla), annos 100g791g2665kcal98.8g531.4g15.8g47.4g
Kananmuna kuorineen punnittu717g903kcal78.9g2.2g64.5g0g
Persilja158g19kcal2.2g1.7g0.3g12.7g
Parmesaanijuusto, formaggio da pasta132g602kcal52.7g0g42.2g0g
Rucola-ruukkusalaatti (Pirkka), annos 50g264g66kcal0g0g0g0g
OliiviÖljy ( kylmäpuristettu Golden Star )40g356kcal0g0g39.5g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g264g74kcal1.6g15.7g0.5g6.6g
Sipuli (kuorittu)264g71kcal3.4g12.7g0.5g4.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g14415kcal1003.4g1216g594.4g142.4g
Valittu annoskoko5000g7207kcal501.7g608g297.2g71.2g
Annoskoko puolitettuna2500g3604kcal250.9g304g148.6g35.6g
Arvot/100g100g144kcal10g12.2g5.9g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=411401