Kuhaa kookoskastikkeessa

1.Silppua valkosipulin kynnet.

Poista chilistä siemenet ja vaalea sisus.

Leikkaa silpuksi.

2.Hienonna kuoritut sipulit.

3.Kuumenna öljy ja kuullota sipulit ja chili.

Sekoita joukkoon curryja kookosmaito.

Kuumenna kiehuvaksi.

4.Lisää tomaattimurska, mausta sitruunamehulla ja keitä 10 minuuttia.

5.Leikkaa perattu ja suomustettu kala poikittain noin sentinpaksuisiksi viipaleiksi.

6.Lisää kalat kastikkeeseen ja kuumenna, mutta älä keitä.

Kypsytäkalaa 10 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 290 grammaa

Tunkman
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g24g25kcal1.9g3.9g0.1g0.5g
Coconut milk (Blue dragon), annos 155g1379g2097kcal24.8g37.2g205.5g0g
Chili paprika punainen3.4g1.4kcal0.1g0.3g0g0g
Sipuli 676g204kcal8.4g32.4g1.4g11.5g
Kuha (Kela 1989), annos 100g1400g1358kcal263.2g0g32.2g0g
Tomaatti paseerattu (Pirkka 500g)690g207kcal6.9g41.4g1.4g6.9g
Extra neitsyt oliiviöljy (Memmas knossos), annos 10g35g304kcal0g0g34.5g0g
Kalakastike 1 rkl, annos 16g52g19kcal2.9g2.3g0g0g
Soijakastike 52g31kcal2.7g4.9g0g0g
Katkarapu 690g472kcal99.6g0g7.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g9436kcal821g244.8g565.4g37.8g
Valittu annoskoko5000g4718kcal410.5g122.4g282.7g18.9g
Annoskoko puolitettuna2500g2359kcal205.3g61.2g141.4g9.5g
Arvot/100g100g94kcal8.2g2.4g5.7g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=411513