Kukkakaaliriisi intialaisittain

Hienonna kukkakaali esim yleiskoneessa.

Pilko sipuli ja kuullota pannulla.

Lisää valkosipuli ja mausteet, anna hautua hetken.

Lisää kukkakaali ja öljyä (voita), jos tarpeen.

Hauduta 10 minuuttia.

Mausta suolalla ja pippurilla.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 161 grammaa

Akpatu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali 3761g905kcal68.1g82.7g11.3g86.5g
Sipuli 885g268kcal11.1g42.5g1.8g15g
Valkosipuli 177g192kcal14g28.8g1.1g3.7g
Oliiviöljy 89g783kcal0g0g88.5g0g
Garam Masala (Santamaria), annos 44g89g274kcal7.5g51.3g4.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g4842kcal201.4g410.6g214.2g210.4g
Valittu annoskoko5000g2421kcal100.7g205.3g107.1g105.2g
Annoskoko puolitettuna2500g1211kcal50.4g102.7g53.6g52.6g
Arvot/100g100g48kcal2g4.1g2.1g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=411664