Soijarouhebolognese

2 dl tummaa soijarouhetta
2 dl vettä
1-2 sipulia
2-5 valkosipulinkynttä
ruokaöljyä
1 prk paseerattua tomaattia
basilikaa
pippuria
suolaa
garam masalaa
paprikajauhetta

Kuullota hienoksi pilkotut sipulit pannulla öljyssä.

Lisää soijarouhe, vesi, tomaattimurska sekä mausteet.

Anna kiehua miedolla lämmöllä n. 10 minuuttia.

Halutessasi voit imeyttää veden soijarouheeseen jo etukäteen.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 211 grammaa

Superbr
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tumma soijarouhe (Vegesun), annos 30g473g1666kcal250.9g143.4g3.8g30.8g
Vesi, vesijohtovesi 1065g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)325g88kcal4.2g15.6g0.7g5.5g
Valkosipuli 118g128kcal9.3g19.3g0.7g2.5g
Oliiviöljy 59g523kcal0g0g59.2g0g
Paseerattu tomaatti (luomu) (Rainbow), annos 500g2959g799kcal38.5g124.3g5.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g6409kcal605.8g605.2g140.6g77.6g
Valittu annoskoko5000g3205kcal302.9g302.6g70.3g38.8g
Annoskoko puolitettuna2500g1602kcal151.5g151.3g35.2g19.4g
Arvot/100g100g64kcal6.1g6.1g1.4g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=413630