Se kevyempi lasagne

Tee ensin tomaattikastike: ruskista kanajauheliha ja sipulit.

Lisää tomaattimurska, liemikuutio tai fondia, vesi ja mausteet.

Hauduta 20 min. ja tarkista maku.

Tee juustokastike: lisää kulmää maitoon maizenaa 3 rkl ja polar-sulatejuusto.

Jos tykkäät, voit laittaa muskottipähinää ripauksen.

Kuumenna seos sekoittaen jotta se sakenee.

Tarkista maku, lisää suolaa tarvittaessa.

Viipaloi kurpitsat 1 cm paksuisiksi.

Laita alimmaiseksi juustokastike ja lado makaronilevyt ( joita on vain 5) ja kesäkurpitsaa sekä tomaattikastike.

Toista tätä kunnes värkit loppuu.

Päällimmäisenä on juustokastike.

Uuniin 200 asteeseen n. 1h.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 295 grammaa

Katjossu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lasagnelevy Rainbow201g739kcal28.2g142.9g6.2g6g
Kesäkurpitsa1483g252kcal5.9g37.1g8.9g10.4g
Tomaattimurska, 1 prk848g227kcal5.1g44.9g1.7g11.9g
Valkosipuli 21g23kcal1.7g3.5g0.1g0.4g
Sipuli (kuorittu)212g57kcal2.8g10.2g0.4g3.6g
Oregano, kuivattu 8.5g26kcal0.9g1.8g0.9g3.6g
Basilika, kuivattu 4.2g11kcal0.6g0.9g0.2g1.7g
Mustapippuri 4.2g12kcal0.5g1.6g0.1g1.1g
Lihaliemi fondcups (Maggi), annos 12g25g4.1kcal0.1g0.7g0.1g0g
Vesi32g0kcal0g0g0g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen1059g350kcal35g51.9g0g0g
Valio Polar sulatejuusto 9 %, maustamaton 10 g212g318kcal38.1g0g19.1g0g
Broilerijauheliha, annos 100g848g907kcal195.8g0g84.7g0g
Maizena maissitärkkelys42g148kcal0.3g36.9g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g6146kcal630g664.8g244.8g77.4g
Valittu annoskoko5000g3073kcal315g332.4g122.4g38.7g
Annoskoko puolitettuna2500g1537kcal157.5g166.2g61.2g19.4g
Arvot/100g100g62kcal6.3g6.6g2.4g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=416057