Kesäkurpitsa-jauhelihavuoka

Paista jauheliha ja mausta mieleisillä mausteilla.

Lisää jauhelihan joukkoon creme fraiche ja tomaattimurska.

Pilko kesäkurpitsa ja laita vuokaan.

Kaada jauhelihaseos kesäkurpitsojen päälle ja sekoita hieman.

Ripottele juustoraaste päälle ja paista 200-asteisessa uunissa noin 15-20 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 563 grammaa

Nypynmami
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 1222g221kcal6.8g30.6g4.9g8.6g
Kunnon naudan jauheliha 10% (Snellman), annos 100g1667g2833kcal333.3g0g166.7g0g
Creme fraiche, ranskankerma, rasvaa 15-18 % 667g1174kcal12.5g20.7g113.3g0g
Emmental juustoraaste valio333g1300kcal96.7g0g100g0g
Tomaattimurska valkosip. (rainbow)1111g444kcal12.2g80g5.6g15.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g11945kcal923g262.6g781g48.4g
Valittu annoskoko5000g5973kcal461.5g131.3g390.5g24.2g
Annoskoko puolitettuna2500g2986kcal230.8g65.7g195.3g12.1g
Arvot/100g100g120kcal9.2g2.6g7.8g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=420768