Mantelisuklaa

Sulata suklaa mikrossa.

Sekoita siihen kerma ja mantelirouhe.

Levitä leivinpaperille ja laita jääkaappiin kohmettumaan.

Leiko paloiksi terävällä veitsellä tai pizzaleikkurilla.

Siirrä kannelliseen rasiaan ja säilytä kylmässä.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 14 grammaa

Maumau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tumma suklaa, 74%, bellarom (L), annos 10g2321g13023kcal225.2g742.9g951.8g0g
Kuohukerma vähälaktoosinen (Rainbow), annos 200g893g3036kcal17.9g26.8g312.5g0g
Mantelirouhe (Rainbow), annos 100g1786g10714kcal375g123.2g982.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g53546kcal1236.2g1785.8g4492.8g0g
Valittu annoskoko5000g26773kcal618.1g892.9g2246.4g0g
Annoskoko puolitettuna2500g13387kcal309.1g446.5g1123.2g0g
Arvot/100g100g536kcal12.4g17.9g44.9g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=421104