Papusalaatti

Liota ja keitä pavut, huomioi eri papujen erilaiset keittoajat.

ks. esim.

Siirry sivulle! Voit myös vaihtaa kuivapavut 2-3 tölkkiin (n. 500g) säilykepapuja.

Pilko punasipuli, marinoi etikka-sokeriseokessa.

Yhdistä kastikkeen aineksen (öljy, 1-2 limen mehu, raastettu valkosipuli & inkivääri) ja mausta suolalla, pippurilla ja halutessasi yrteillä.

Pilko paprikat (1-2) kulhoon, lisää herneet, maissit, pavut, punasipulit ja kastike.

Sekoita ja laita jääkaappiin maustumaan ainakin tunniksi.

210g kuivattuja papuja painoi n. 520g keitettynä.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 519 grammaa

Idunn
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pintopapu, kuivattu (Risenta), annos 100g225g720kcal51.7g119.2g3.4g0g
Mung-papu, gogreen225g781kcal54g140.8g2.5g36.7g
Mustasilmäpapu,keittämätön (Risenta), annos 100g225g720kcal51.7g117g3.4g0g
Maissi, pakaste (Pirkka), annos 50g643g791kcal19.3g167.1g5.1g0g
Pakasteherneet (Pirkka), annos 200g643g341kcal36.6g34.1g6.4g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g723g195kcal9.4g34.7g1.4g12.3g
Paprika, punainen964g248kcal8.7g44.3g3.9g19.3g
Punaviinietikka. (Rajamäen), annos 3g64g13kcal0g4.2g0g0g
Ruokosokeri32g131kcal0g32.1g0g0g
Oliiviöljy 96g853kcal0g0g96.4g0g
Limemehu, itse puristettu (-), annos 15g145g36kcal0.6g12.2g0.1g0.6g
Valkosipuli 26g28kcal2g4.2g0.2g0.5g
Inkivääri, tuore, silputtu26g21kcal0.5g4.6g0.2g0.5g
Vesi, vesijohtovesi 964g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g9750kcal469g1429g246g139.8g
Valittu annoskoko5000g4875kcal234.5g714.5g123g69.9g
Annoskoko puolitettuna2500g2438kcal117.3g357.3g61.5g35g
Arvot/100g100g98kcal4.7g14.3g2.5g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=422060