Valkosuklaa-limekakku

Leikkaa leivinpaperista irtopohjavuokaan (halk. 22-24 cm) pohjan kokoinen pala.

Sekoista pieneksi rouheeksi murskatut keksit ja voisula.

Painele muruseos kevyesti vuoan pohjalle leivinpaperin päälle.

Liuota liivatelehtiä (4 kpl) runsaassa kylmässä vedessä 5-10 min. Vaahdota kerma.

Mausta sokerilla ja lisää joukkoon maustettu rahka.

Liuota puristetut liivatelehdet kiehuvaan veteen.

Kaada seos täytteeseen ohuena nauhana hyvin sekoittaen.

Kääda täyte muroseoksen päälle.

Tasoita.

Hyydytä kakkua jääkaapissa vähintään 5 tuntia.

Irrota kakku tarjolle.

Koristele valkosuklaa lastuilla ja sitruunamelissan tai mintun lehdillä.

Laita koristelut erikseen kalorilaskuriin.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 74 grammaa

Foppa67
AineksetMääräEnergiaPHRK
Digestive täysjyvävehnäkeksi846g3805kcal55g507.3g177.6g26.2g
Voi 423g3067kcal5g1.7g343.7g0g
Kuohukerma,valio,2dl1127g3833kcal22.5g33.8g394.6g0g
Maustettu rahka valkosuklaa-lime (Valio), annos 200g2255g3833kcal162.3g360.8g191.7g0g
Sokeri 135g549kcal0g135.2g0g0g
Vesi169g0kcal0g0g0g0g
Liivate 45g157kcal38.6g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g30489kcal566.8g2077.6g2215.2g52.4g
Valittu annoskoko5000g15244kcal283.4g1038.8g1107.6g26.2g
Annoskoko puolitettuna2500g7622kcal141.7g519.4g553.8g13.1g
Arvot/100g100g305kcal5.7g20.8g22.2g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=423626