Tonnikalakatkarapukastike

Kypsennä sipulisilppua rasvassa.

Lisää 2 prk tonnikalaa ja katkaravut.

Lopuksi ruokakerma, anna kiehahtaa.

Mausta tillillä.

Tarjoa pastan kera.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 136 grammaa

Aamunkoitto
AineksetMääräEnergiaPHRK
Abba tonnikalaa tomaatissa 185g2270g2724kcal340.5g158.9g68.1g0g
Katkarapu pakaste (Pirkka), annos 180g1104g729kcal165.6g0g7.7g0g
Ruokakerma hyla luomu 15% (Valio), annos 200g1227g1963kcal25.8g46.6g184g0g
Sipuli 307g93kcal3.8g14.7g0.6g5.2g
Oivariini, 60 (100g)92g506kcal0.9g0.9g55.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g12030kcal1073.2g442.2g631.2g10.4g
Valittu annoskoko5000g6015kcal536.6g221.1g315.6g5.2g
Annoskoko puolitettuna2500g3007kcal268.3g110.6g157.8g2.6g
Arvot/100g100g120kcal10.7g4.4g6.3g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=424179