Raparperipiirakka

Vatkaa sokeri ja rasva vaahdoksi.

Lisää muna hyvin vatkaten.

Lisää jauhot ja hiutaleet.

Voitele vuoka-> levitä taikinaa myös reunoille.

Sekoita vaniljakastikejauhe+maito vispilällä tasaiseksi.

Laita jääkaappiin 10 minuutiksi.

Rouhi suklaa ja sekoita joukkoon.

Pese ja kuori raparperi.

Pilko 1/2 cm:n siivuiksi.

Levitä vuokaan taikinan päälle kastike ja painele pintaan raparperit.

Paista uunissa 200 asteessa 30-35 min. Suojaa pinta foliolla, kun se on saanut hieman väriä.

Nauti!

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 114 grammaa

Selo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Steviasokeri 1dl = 45g (Dansucker), annos 45g164g657kcal0g162.5g0g0g
Virilo kookosöljy, kylmäpuristettu luomu (Ölmuhle), annos 7g401g3611kcal0g0g401.2g0g
Leivontamargariini, Sunnuntai vähälaktoosinen146g1050kcal0g0g116.7g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 219g275kcal24.1g0.6g19.7g0g
Grahamjauho 401g1316kcal42.4g243.5g8.8g39.7g
Neljänviljanhiutale 109g361kcal11g63.5g3.8g12.6g
Vaniljakastike, Vanhan ajan 2 x 63 g (Blå band), annos 16g460g1884kcal13.8g413.6g18.4g0g
Rasvaton maito, laktoositon maitojuoma, d-vitamiinia 1ug 1641g437kcal54.2g50.9g0g0g
Valkosuklaa Bak&Dessert (Fazer), annos 100g365g2042kcal23.7g207.9g14.6g0g
Raparperi 1094g369kcal7.5g60.2g1.1g15.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g24000kcal353.4g2405.4g1168.6g135.2g
Valittu annoskoko5000g12000kcal176.7g1202.7g584.3g67.6g
Annoskoko puolitettuna2500g6000kcal88.4g601.4g292.2g33.8g
Arvot/100g100g240kcal3.5g24.1g11.7g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=428044