Rasvainen jauhelihakastike

250 grammaa sikanautajauhelihaa 23%
500 grammaa tomaattimurskaa
1 sipuli
3 valkosipulin kynttä
1 tl pizzamaustetta
1 tl suolaa
1 tl pippurisekoitusta

Ruskista jauheliha ja sipulit pilkottuna.

Lisää muut mausteet ja valkosipuli sekä tomaattimurska.

Keitä 30-45 minuuttia keskilämmöllä.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 458 grammaa

Laskipera87
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaattimurska 2729g802kcal15.3g144.7g5.5g51.9g
Atria sika-nauta jauheliha 23%1365g3685kcal232g0g313.9g0g
Sipuli (kuorittu)546g147kcal7.1g26.2g1.1g9.3g
Valkosipuli 66g71kcal5.2g10.7g0.4g1.4g
Suola, annos 3g16g0kcal0g0g0g0g
Pizzamauste, 46 g purkki (Santa maria), annos 2g22g81kcal2.8g13.5g1.5g0g
Mustapippuri 11g31kcal1.2g4.2g0.4g2.9g
Rapsiöljy (Vita d´or), annos 5g246g2211kcal0g0g245.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g14054kcal527.2g398.6g1136.8g131g
Valittu annoskoko5000g7027kcal263.6g199.3g568.4g65.5g
Annoskoko puolitettuna2500g3514kcal131.8g99.7g284.2g32.8g
Arvot/100g100g141kcal5.3g4g11.4g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=428650