Tomaattinenkiinankaalikeitto

Hienonna sipuli ja kuulota sitä pikku hetki öljyssä.

Lisää pieneksi pilkottu kesäkurpitsa ja jatka.

Lisää silputtu kaali ja jokunen desi vettä.

Anna hatua kannen alla miedolla lämmöllä.

Viipaloi porkkanat ja lisää ne kattilaan.

Lisää tomaattimurskat ja pyre.

Maistele ja lisää fondia maun mukaan.

Anna porista kauan.

Itse keitin noin 2 tuntia.

Annoskoko oli lopulta 5 x 405g

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 682 grammaa

Haanis
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaattipyree, Pirkka103g84kcal3.5g19.5g1g1g
Tomaattimurska, yrteillä maustettu, Rainbow, 370g542g190kcal5.4g36.9g2.7g7.6g
Tomaattimurska, Rainbow, 500 g733g256kcal7.3g47.6g3.7g0g
Sipuli (kuorittu)73g20kcal1g3.5g0.1g1.2g
Ruokaöljy keskiarvo 62g544kcal0g0g61.5g0g
Kesäkurpitsa zucchini 513g93kcal2.9g12.8g2.1g3.6g
Kiinankaali 1246g249kcal19.4g28g3.7g11.2g
Kasvisfondi, Touch Of Taste, tiiviste (annos 1,5 rkl)44g44kcal3.3g7.5g0.2g0.9g
Vesi1465g0kcal0g0g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g220g62kcal1.3g13.1g0.4g5.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g3082kcal88.2g337.8g150.8g62g
Valittu annoskoko5000g1541kcal44.1g168.9g75.4g31g
Annoskoko puolitettuna2500g770kcal22.1g84.5g37.7g15.5g
Arvot/100g100g31kcal0.9g3.4g1.5g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=428929