Omena-raparperihilloke

Kuori omenat ja raparperit.

Pilko ne ja lisää veden kanssa kattilaan.

hauduta kypsäksi ja lisää hillosokeri ja kiehauta 10 - 15 min.
Purkita lämpimänä tai kylmänä.

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 107 grammaa

Reinopoika12
AineksetMääräEnergiaPHRK
Omena, ulkomainen kuorittu1875g769kcal3.8g176.3g1.9g33.8g
Raparperi 1250g421kcal8.6g68.8g1.3g17.5g
Vesi, vesijohtovesi 313g0kcal0g0g0g0g
Hillosokeri (Dansukker), annos 1000g1563g6094kcal0g1531.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g14567kcal24.8g3552.8g6.4g102.6g
Valittu annoskoko5000g7284kcal12.4g1776.4g3.2g51.3g
Annoskoko puolitettuna2500g3642kcal6.2g888.2g1.6g25.7g
Arvot/100g100g146kcal0.2g35.5g0.1g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=429970