JVKurmee pizzakastike

500 g paseerattua ja 70 g pyrettä sekä 1dl vettä keitetty kokoon.

Määriä muutettu vastaamaan kokoonkeittämistä lisäämällä pyrettä ja vähentämällä paseerattua

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 47 grammaa

Jvelanto
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paseerattu tomaatti, 500 g (Pirkka), annos 500g3178g953kcal31.8g190.7g6.4g0g
Tomaattipyree, euroshopper (Euroshopper), annos 70g1271g1144kcal63.6g190.7g12.7g5.1g
Valkosipuli 201g218kcal15.9g32.8g1.2g4.2g
Basilika, tuore 53g14kcal1.7g0.6g0.4g0.8g
Rosmariini, tuore (-), annos 10g53g69kcal1.6g11.1g3.2g7.4g
Timjami 53g150kcal4.8g14.3g3.9g19.6g
Sokeri 127g516kcal0g127g0g0g
Ruokasuola jodioimaton vuorisuola 53g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 11g30kcal1.2g4.1g0.3g2.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g6189kcal241.2g1142.6g56.2g79.8g
Valittu annoskoko5000g3095kcal120.6g571.3g28.1g39.9g
Annoskoko puolitettuna2500g1547kcal60.3g285.7g14.1g20g
Arvot/100g100g62kcal2.4g11.4g0.6g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=430382