Venäläinen sillisalaatti

Keitä perunat ja porkkanat.

Keitä punajuuret erikseen.

Kuori ja raasta sipulit.

Paloittele sillifileet.

Lado syvään astiaan vuorotellen 1)raastetut perunat, 2)dippikastike, 3)raastetut sipulit, 4)silli paloina 5)porkkanaraaste, 6)dippikastike, 7)punajuuriraaste, 8)dippikastike.

Tarjoa lisukkeena.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 108 grammaa

Senora
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, kuorittu, keitetty, suolaa 1163g881kcal21.7g179.3g2.3g11.6g
Sillifilee, n.30g/kpl Euroshopper698g1116kcal76.7g90.7g48.8g0g
Sipuli (kuorittu)698g188kcal9.1g33.5g1.4g11.9g
Punajuuri 698g268kcal7g48.1g1.4g17.4g
Porkkana, keitetty, suolaton 581g194kcal3.7g33g1.2g15.1g
Valkosipuli & yritti dippikastike (Grillimaisteri), annos 100g1163g2419kcal34.9g72.1g220.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g10132kcal306.2g913.4g552g112g
Valittu annoskoko5000g5066kcal153.1g456.7g276g56g
Annoskoko puolitettuna2500g2533kcal76.6g228.4g138g28g
Arvot/100g100g101kcal3.1g9.1g5.5g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=430492