Punajuurijauhelihaloora

Suikaloi punajuuri ja perunat.

Paista jauheliha ja sipuli.

Lisää suolaa ja Koskenlaskijajuusto sekä ruokakerma valintasi mukaan Savujuusto/3 juustoa 10-15% Uuniin n. 45 minuutiksi / 175.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 218 grammaa

Kallera0
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punajuuri 2069g794kcal20.7g142.8g4.1g51.7g
Peruna, keskikokoinen 60g345g207kcal5.2g44.8g0.3g3.1g
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 %, paistettu ilman rasvaa 575g1842kcal153.9g0g137.6g0g
Riisi, keitetty, suolaa 862g1181kcal20.9g260.7g2.4g7.9g
Koskenlaskija kylmäsavuporo (Valio), annos 250g575g1437kcal109.2g0.2g126.4g0g
Ruokakerma 10%, 3 juustoa (Valio), annos 250g575g690kcal19.5g20.7g57.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g12301kcal658.8g938.4g656.6g125.4g
Valittu annoskoko5000g6150kcal329.4g469.2g328.3g62.7g
Annoskoko puolitettuna2500g3075kcal164.7g234.6g164.2g31.4g
Arvot/100g100g123kcal6.6g9.4g6.6g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=431059