Kanajauhelihakastike

200 g Kariniemen kanajauhelihaa 5%
400 g tomaattimurskaa
1 tl suolaa
1 tl pizzamaustetta
1 tl sitruunapippuria/ pippurisekoitusta
3 valkosipulin kynttä
sipuli
1 rkl rapsiöljyä

Ruskista liha ja sipuli.

Lisää tomaattimurska ja mausteet.

Keitä 20 min.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 370 grammaa

Laskipera87
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananpojan jauheliha (Kariniemi), annos 100g1353g1624kcal257.1g0g67.7g0g
Rapsiöljy (Vita d´or), annos 5g102g913kcal0g0g101.5g0g
Tomaattimurska 2706g796kcal15.2g143.4g5.4g51.4g
Sipuli (kuorittu)677g183kcal8.8g32.5g1.4g11.5g
Valkosipuli 102g110kcal8g16.5g0.6g2.1g
Pizzamauste, 46 g purkki (Santa maria), annos 2g20g75kcal2.6g12.6g1.4g0g
Suola, annos 3g27g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 14g38kcal1.5g5.2g0.4g3.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g7477kcal586.4g420.4g356.8g137.2g
Valittu annoskoko5000g3739kcal293.2g210.2g178.4g68.6g
Annoskoko puolitettuna2500g1869kcal146.6g105.1g89.2g34.3g
Arvot/100g100g75kcal5.9g4.2g3.6g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=431070