Juustoinen savuporokeitto

Hienonna sipuli ja kuulota rasvassa, Lisää jauhot ja sekoita.

Lisää vesi ja lihaliemikuutio.

Anna kiehua 10 min. Lisää paloiteltu sulatejuusto ja ruokakerma ja sekoita, kunnes juusto täysin sulanut.

Mausta keitto ja lisää savupororouhe.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 299 grammaa

Mummu53
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sulatejuusto (Koskenlaskija) voimakas523g1463kcal99.3g0g115g0g
Sipuli (kuorittu)209g56kcal2.7g10g0.4g3.6g
Voi 125g910kcal1.5g0.5g102g0g
Vehnäjauho puolikarkea 125g430kcal12.8g87.8g1.5g4.4g
Vesi2508g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi46g129kcal4.1g3.2g10.6g0g
Ruokakerma Valio 5%836g502kcal10g23.4g41.8g0g
Poronliha 627g799kcal135.2g0g28.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g8578kcal531.2g249.8g599g16g
Valittu annoskoko5000g4289kcal265.6g124.9g299.5g8g
Annoskoko puolitettuna2500g2145kcal132.8g62.5g149.8g4g
Arvot/100g100g86kcal5.3g2.5g6g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=432283