Riitan Kukkakaali - jauhelihavuoka

Keitä kukkakaalinuput vedessä jossa on 1 tl suolaa n. 5min
Ruskista jauheliha pannulla oliiviöljyssää( n. 1 rkl) ja lisää mukaan pilkottu sipuli ja mausta hyvin esim.

paprika, suola timjami.

Kuori kesäkurpitsa ja viipaloi, sekä viipaloi myös tomaatit.

Laita isoon vuokaa pohjalle esikeitetyt kukkakaalinuput ja kokoa päälle ruskistettu jauhelihasipuliseos ja sen jälkeen kurpitsaviipaleet ja päällimmäiseksi tomaattiviipaleet.

pinnalle kaadetaan kolmen juuston ruokakerma ja mustapekkaruokakerma.

Laita uuniin 200 ja 1tunti

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 494 grammaa

Backinblogi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali 844g203kcal15.3g18.6g2.5g19.4g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha675g1120kcal128.2g0g67.5g0g
Sipuli (kuorittu)506g137kcal6.6g24.3g1g8.6g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g844g171kcal5.1g32.1g2.5g11.8g
Kesäkurpitsa zucchini 844g152kcal4.7g21.1g3.4g5.9g
Oliiviöljy 24g209kcal0g0g23.6g0g
Kolmen juuston ruokakerma (Valio), annos 250g422g506kcal14.3g15.2g42.2g0g
Ruokakerma mustapekka (Valio), annos 250g844g1012kcal19.4g40.5g84.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g7020kcal387.2g303.6g454g91.4g
Valittu annoskoko5000g3510kcal193.6g151.8g227g45.7g
Annoskoko puolitettuna2500g1755kcal96.8g75.9g113.5g22.9g
Arvot/100g100g70kcal3.9g3g4.5g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=432482