Kurpitsatomaattipaistos

Pilko kurpitsa ja tomaatti.

Paista ne ja sipuli oliiviöljyssä.

Lisää kuivattua nokkosta ja pakastepavut.

Anna hautua pehmeiksi.

Mausta välimerenmausteella ja puolikkaalla kanaliemikuutiolla.

Tarjoa lisukkeena pääruuan kanssa.

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 66 grammaa

Senora
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kurpitsa 2525g401kcal18.9g50.5g2.5g50.5g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g758g154kcal4.5g28.8g2.3g10.6g
Kevätsipuli 100g (Kotimainen), annos 100g505g136kcal6.6g24.2g1g8.6g
Nokkonen 101g44kcal6g1.3g0.7g4.1g
Oliiviöljy 76g670kcal0g0g75.8g0g
Kanaliemikuutio, Knorr (10g)25g66kcal3.3g3g4.5g0.1g
Papu, vihreä (uusi) (Pirkka), annos 225g505g86kcal8.1g13.6g0g6.8g
Vesi, vesijohtovesi 505g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10001g3113kcal94.8g242.8g173.6g161.4g
Valittu annoskoko5000g1557kcal47.4g121.4g86.8g80.7g
Annoskoko puolitettuna2500g778kcal23.7g60.7g43.4g40.4g
Arvot/100g100g31kcal0.9g2.4g1.7g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=432738