Sianlihakastike

Kuutioi lihat isoiksi paloiksi.

Paista niihin vähän väriä padassa.

Lisää sipulit, tomaattipyree, maustepippurit, rouhittua mustapippuria, paprikaa, chilirouhetta, pari laakerinlehtä, suolaa ja vesi.

Nosta uuniin matalaan lämpötilaan (125 astetta) noin kolmeksi tunniksi.

Nosta pata hellalle ja suurusta se jauho-vesiseoksella ja valmissuurusteella.

Tarkista maku ja anna vielä hautua hellalla jonkin aikaa.

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 220 grammaa

Malluskaja
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sian niska (Atria), annos 2000g3186g6053kcal573.4g0g414.1g0g
Sipuli (kuorittu)152g41kcal2g7.3g0.3g2.6g
Valkosipuli 15g16kcal1.2g2.5g0.1g0.3g
Vesi1517g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio, Knorr bouillon vegetable (Knorr), annos 11g17g42kcal1g1.4g3.5g0g
Vehnäjauho puolikarkea 61g208kcal6.2g42.5g0.7g2.1g
Suuruste, ruskea kastike (Maizena), annos 15g23g87kcal0.2g20.9g0.1g0g
Tomaattipyree, Pirkka30g25kcal1g5.8g0.3g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g12943kcal1170g160.8g838.2g10.6g
Valittu annoskoko5000g6472kcal585g80.4g419.1g5.3g
Annoskoko puolitettuna2500g3236kcal292.5g40.2g209.6g2.7g
Arvot/100g100g129kcal11.7g1.6g8.4g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=434215