Tonnikalalasagne joben tapaan

Laita tonnikalat valumaan ja ota säilöön 1 dl nestettä.

Purista sitruunan mehu.

Pilko pieneksi sipuli, suolakurkku, paprika, vs ja purjo, raasta porkkanat.

Kiehauta siitä desistä nestettä ja 1 kalaliemikuutio liemi, isolle paistinpannulle kaikki muu paitsi lasagnelevyt ja mustaleima-keitto.

Anna muhentua ja mausta esim oregano, mustapippurirouhe ja suola.

Vuoan pohjalle ensin tonnikala/kasvisseosta, sen päälle juustokeittoa, sitten levyjä ja taas uudelleen, niin kauan että levyt ja täyte on tasattu vuokaan.

Uuniin ja noin 200 astetta ja 50 min.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 559 grammaa

Jobelix72

Therezza sanoi...

Näkyy...\r\n

maanantai 18.08.2014 klo 20:06

Jobelix72 sanoi...

Ai että täh? Kysyy maalaistollo ;)

sunnuntai 24.08.2014 klo 20:12

AineksetMääräEnergiaPHRK
Täysjyvälasagnelevyt, raaka (Rainbow), annos 17g268g885kcal34.9g169g7g22g
Tomaattimurska, chilillä maustettu, Rainbow (370g)1395g488kcal13.9g96.2g7g19.5g
Sipuli (kuorittu)313g85kcal4.1g15g0.6g5.3g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g29g30kcal2.3g4.7g0.2g0.6g
Tonnikala vedessä (Pirkka) 200g/150g805g885kcal201.2g0g8g0g
Suolakurkku (Rainbow)358g107kcal2.9g21.1g0.4g0g
Paprika, punainen215g55kcal1.9g9.9g0.9g4.3g
Porkkana, tuore268g75kcal1.6g15g0.5g6.7g
Purjosipuli 179g41kcal3.2g4.3g0.4g3.8g
Viola mustaleimajuustokeitto (Valio), annos 500g894g894kcal23.2g42.9g70.6g0g
Vesi, vesijohtovesi 179g0kcal0g0g0g0g
Kalaliemikuutio 0,4% rasvaa (Knorr), annos 10g18g47kcal2.1g2g3.4g0.1g
Sitruunanamehu, puristettu, tuore81g20kcal0g7.2g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g7224kcal582.6g774.6g198g124.8g
Valittu annoskoko5000g3612kcal291.3g387.3g99g62.4g
Annoskoko puolitettuna2500g1806kcal145.7g193.7g49.5g31.2g
Arvot/100g100g72kcal5.8g7.7g2g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=435026