Pekoni-juusto-kasvissosekeitto

Pilko pekoni pieneksi ja valuta herkkusienet.

Ota herkkusienten neste talteen.

Kuori ja pilko kasvikset.

Laita vesi kiehumaan jossa siis mukana sienten neste.

Kun kiehuu, lisää kasvikset/juurekset ja suolaa.

Käristä kunnolla pannulla pekoni ja sienet.

Kun kasvikset ovat pehmeitä, sauvasekoittimella soseeksi, joukkoon Koskenlaskijajuusto.

Lisää lopuksi hellalla hämmentäen sieni-pekoni-seos.

Maistele maku.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 599 grammaa

Jobelix72
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lanttu 679g196kcal6.8g31.2g2g12.2g
Porkkana, keskikokoinen 65g418g117kcal2.5g24.8g0.8g10.4g
Purjosipuli 209g48kcal3.8g5g0.4g4.4g
Peruna, keskikokoinen 60g313g188kcal4.7g40.7g0.3g2.8g
Selleri, annos 50g313g44kcal3.1g9.4g0g0g
Vesi2088g0kcal0g0g0g0g
Herkkusieni säilyke 480g81kcal10.1g1g1.4g11.5g
Pekoni rasvainen 292g1099kcal35.1g0g108.1g0g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g209g585kcal39.7g0.1g45.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g4714kcal211.6g224.4g317.8g82.6g
Valittu annoskoko5000g2357kcal105.8g112.2g158.9g41.3g
Annoskoko puolitettuna2500g1179kcal52.9g56.1g79.5g20.7g
Arvot/100g100g47kcal2.1g2.2g3.2g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=435208