TC Jauhelihatäytteiset kesäkurpitsat

1) Koverra kesäkurpitsan keskiosa ontoksi ja säästä sisus.

2) Paista jauheliha ja kuullota sipuli oliiviöljyssä.

Lisää myös kesäkurpitsan sisus.

3) Murusta salaattijuusto ja sekoita jauheliha-vihannesseokseen.

4) Laita kesäkurpitsat uunipellille ja lusikoi päälle jauheliha-juusto-vihannesseos.

5) Paistaa 200-asteisessa uunissa 15-20 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 377 grammaa

Chritoni
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistijauheliha, Rasvaa 7% vähärasvainen885g1230kcal168.1g0g61.9g0g
Sipuli (kuorittu)221g60kcal2.9g10.6g0.4g3.8g
Chili, vihreä, tuore 44g20kcal0.9g3.5g0.1g0.7g
Salaattijuusto, 8% rasvaa (Apetit), annos 100g443g664kcal70.8g17.7g35.4g0g
Paprikajauhe 22g71kcal3.3g4.1g2.9g8.3g
Oliiviöljy 66g587kcal0g0g66.4g0g
Kesäkurpitsa zucchini 3319g599kcal18.6g83g13.3g23.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g6461kcal529.2g237.8g360.8g72g
Valittu annoskoko5000g3230kcal264.6g118.9g180.4g36g
Annoskoko puolitettuna2500g1615kcal132.3g59.5g90.2g18g
Arvot/100g100g65kcal5.3g2.4g3.6g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=435546