Mussumurkina

Ruskista pekoni kuumassa pannussa, lisää jauheliha ja sipulisilppu, paista kypsäksi.

Mausta suolalla, paprikajauheella ja mustapippurilla.

Sekoita joukkoon tomaattipyree, vesi, valkosipulinkynnet, sinappi ja liha-, tai kasvisfondi.

Anna hautua noin kymmenen minuuttia.

Lisää herneet ja ananaspalat liemineen.

Kuumenna.

Tarjoa riisin tai keitettyjen perunoiden kanssa.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1485 grammaa

Inlumino
AineksetMääräEnergiaPHRK
Nauta-sikajauheliha (Pirkka), annos 400g1347g3529kcal234.3g0g269.4g0g
Tomaattipyree, Pirkka471g387kcal16g89.6g4.7g4.7g
Herne-maissi-paprika (Rainbow), annos 100g370g307kcal18.1g44.4g2.6g0g
Pekoni(lidl) (Malux), annos 70g943g2923kcal132g9.4g264g0g
Lihanuudeli 65g (Pirkka), annos 65g438g832kcal17.9g113.8g32g0g
Arki gouda (Valio), annos 10g320g1184kcal80g0g92.8g0g
Ananaspalat, oma mehu (Delmonte), annos 227g774g534kcal3.1g120g0.8g0g
Pirkka Sipulikuutiot 200g/pussi337g88kcal4g16.2g0.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g19564kcal1010.8g786.8g1334g9.4g
Valittu annoskoko5000g9782kcal505.4g393.4g667g4.7g
Annoskoko puolitettuna2500g4891kcal252.7g196.7g333.5g2.4g
Arvot/100g100g196kcal10.1g7.9g13.3g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=437667