Jauhelihapiirakka Sainin tapaan

Sekoita cremefraise, kermaviili, margariinisula, sooda, suola ja jauhot taikinaksi.

Painele se uunipellille, reunat hieman ylös.

Paista jauheliha ja ohutta porkkanasilppua, sipulisilppua ja haluamiasi mausteista.

Lisää täyte piirakan päälle ja tee munamaito-juustoraastesekoitus ja kaada se pellille.

Paista 200-225-asteisessa uunissa kullanruskeaksi.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 2515 grammaa

Lessi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 646g2217kcal65.8g452.3g7.8g22.6g
Ruokasooda 20g0kcal0g0g0g0g
Creme fraise398g1113kcal13.9g9.9g111.3g0g
Kermaviili, rasvaa 6 %, vähälaktoosinen 398g342kcal12.3g17.5g23.9g0g
Kanamuna, paistettu (pirkka)298g656kcal39.1g1.5g55.5g0g
Kevytkerma1193g1431kcal38.2g53.7g119.3g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha795g1320kcal151.1g0g79.5g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g298g84kcal1.8g17.7g0.6g7.5g
Arkijuusto, Valio [330kcal]199g656kcal53.7g0g47.7g0g
Margariini 60%, keiju normaalisuolainen 60g317kcal0.2g0.3g35.8g0g
Kesäkurpitsa zucchini 696g126kcal3.9g17.4g2.8g4.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g16523kcal760g1140.6g968.4g70g
Valittu annoskoko5000g8262kcal380g570.3g484.2g35g
Annoskoko puolitettuna2500g4131kcal190g285.2g242.1g17.5g
Arvot/100g100g165kcal7.6g11.4g9.7g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=438734