Työmiehen kaalikeitto

Paista jauheliha ja mausta se mustapippurilla, paprikajauheella ja suolalla.

Pilko kasvikset ja laita kiehumaan veteen liemikuutioiden ja pippurien kanssa.

Lisää jauheliha.

Keitä kypsäksi.

Hautuessaan hiljaa pidemmän aikaa keitosta tulee maukkaampi.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 733 grammaa

Peetee1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, sika-nauta 546g1208kcal95.5g0g92.7g0g
Öljyt, oliiviöljy, 13,5 g, 1 rkl21g182kcal0g0g20.5g0g
Mustapippuri 2.7g7.6kcal0.3g1g0.1g0.7g
Paprikajauhe 2.7g8.8kcal0.4g0.5g0.4g1g
Suola, annos 3g6.8g0kcal0g0g0g0g
Vesi3410g0kcal0g0g0g0g
Kaali, valkokaali546g115kcal6.5g18.5g1.1g11.5g
Paprika keltainen 232g70kcal2.2g11.8g0.5g4.6g
Varsiselleri, lehtiselleri, raaka123g14kcal1.4g1.4g0.2g1.2g
Sipuli (kuorittu)68g18kcal0.9g3.3g0.1g1.2g
Lihaliemikuutio Maggi15g42kcal1.4g1.1g3.5g0g
Kasvisliemikuutio 15g46kcal1.4g2g3.5g0.2g
Maustepippuri, annos 1g14g0.4kcal0g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g3422kcal220g79.2g245.4g40.8g
Valittu annoskoko5000g1711kcal110g39.6g122.7g20.4g
Annoskoko puolitettuna2500g856kcal55g19.8g61.4g10.2g
Arvot/100g100g34kcal2.2g0.8g2.5g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=439532