Porojauhelihakastike

Paista kantarellit poistaen liian nesteen.

Lisää joukkoon porojauheliha ja vaikka tähteeksi jäänyt kypsä porsaanfileepala pilkottuna.

Tee kastike erikseen pakkauksen ohjeen mukaan.

Mausta kanaliemikuutioilla, mascarponejuustolla ja kasvirasvasekoitteella.

Tarkista maku.

Tarjoile keitettyjen perunoiden ja puolukkahillon kanssa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 251 grammaa

Senora

Senora sanoi...

Osa aineksista on arvioitu, ei punnittu. Esim. voita vähentämällä saa tietysti kevyempää. Näin sain kuitenkin käytettyä tähteeksi jääneen kuivan porsaanfileepalan mukavasti ja halusin tehdä maistuvaa ruokaa miehelleni.

tiistai 21.10.2014 klo 09:19

AineksetMääräEnergiaPHRK
Porojauheliha, Pirkka831g1164kcal191.2g0g41.6g0g
Porsaanfilee ulko/sisäfilee, rasvaa 4,5 % 332g416kcal69.8g0g15g0g
Kanttarelli, tuore, annos 100g997g239kcal18g29.9g5g18.9g
Herkkusienikastike Knorr 22 g/pss146g571kcal17.6g70.2g24.9g0g
Kanaliemikuutio, Knorr (10g)67g173kcal8.6g8g12g0.3g
Vesi, vesijohtovesi 1662g0kcal0g0g0g0g
Kasvirasvasekoite 7% (Pirkka), annos 200g665g565kcal9.3g29.3g46.5g2g
Mascarpone,italialainen tuorejuusto 100g166g166kcal5g4.2g89.8g0g
Voi 133g965kcal1.6g0.5g108.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g8517kcal642.2g284.2g685.8g42.4g
Valittu annoskoko5000g4258kcal321.1g142.1g342.9g21.2g
Annoskoko puolitettuna2500g2129kcal160.6g71.1g171.5g10.6g
Arvot/100g100g85kcal6.4g2.8g6.9g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=443653