Hunajakaali

Suikaloi kaali ohuiksi suikaleiksi, kasarin pohjalle voita ja kaalit mukaan.

Lämpö kakkoselle - ei enempää.

Anna hautua 1½
tuntia kannen alla.

Sekoita joukkoon hunaja ja suolaa maun mukaan.

Nosta lämpö kuutoselle ja ruskista kaali nopeasti.

Nauti!

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 370 grammaa

Peetee1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Keräkaali, 100g4054g973kcal48.6g137.8g8.1g85.1g
Voi, 1 tl, 5 g676g4932kcal6.8g6.8g540.5g0g
Hunaja 270g893kcal1.4g218.4g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g13596kcal113.6g726g1097.2g170.2g
Valittu annoskoko5000g6798kcal56.8g363g548.6g85.1g
Annoskoko puolitettuna2500g3399kcal28.4g181.5g274.3g42.6g
Arvot/100g100g136kcal1.1g7.3g11g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=444357