Kukkakaalisosekeitto

Keitä kukkakaalit suolavedessä.

Kuullota pannulla oliiviöljyssä sipuli ja valkosipuli.

Lisää jo kypsien kukkakaalien joukkoon.

Lisää koskenlaskija.

Soseuta sauvasekoittimella.

Valmis!

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 480 grammaa

S1mppa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali 2086g502kcal37.8g45.9g6.3g48g
Vesi2256g0kcal0g0g0g0g
Sipuli 234g71kcal2.9g11.2g0.5g4g
Valkosipuli 38g41kcal3g6.2g0.2g0.8g
Oliiviöljy 52g460kcal0g0g52.1g0g
Koskenlaskija viherpippurisulatejuusto163g457kcal31g0g35.9g0g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g170g476kcal32.3g0g37.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g4015kcal214g126.6g264.8g105.6g
Valittu annoskoko5000g2008kcal107g63.3g132.4g52.8g
Annoskoko puolitettuna2500g1004kcal53.5g31.7g66.2g26.4g
Arvot/100g100g40kcal2.1g1.3g2.6g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=444532