Viipaleporkkanalaatikko

-viipaloi porkkana ja juusto
-laita öljyttyyn vuokaan, väliin makusi mukaisia mausteita hyppysellisiä
-sekoita maito, kerma ja muna, lisää suola
-kaada seos vuokaan, jää kuivan näköiseksi mutta miedolla lämmöllä porkkanat kypsyvät ja painuvat, voi auttaa lusikalla paiston aikana
-uuni 175 astetta n. 1,5 tuntia
- pintaa voi ruskistaa nostamalla uunin lämpöä paiston loppuvaiheessa

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 176 grammaa

Hertta101
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, tuore2844g796kcal17.1g159.2g5.7g71.1g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g379g1062kcal72g0.1g83.4g0g
Eila laktoositon kevytmaitojuoma (Valio), annos 200g711g277kcal23.5g22g10.7g0g
Ruokakerma, Valio Hyla 15%711g1137kcal19.2g19.2g106.6g0g
Kananmuna kuorineen punnittu332g418kcal36.5g1g29.9g0g
Suola, annos 3g24g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g7381kcal336.6g403g472.6g142.2g
Valittu annoskoko5000g3691kcal168.3g201.5g236.3g71.1g
Annoskoko puolitettuna2500g1845kcal84.2g100.8g118.2g35.6g
Arvot/100g100g74kcal3.4g4g4.7g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=444727