J14 tuorehernesosekeitto

Kuori peruna ja pieni todella pieniksi.

Laita vesi kattilaan ja kasviskuutio.

Lisää peruna palat ja keittele.

Lisää pakasteherneet ja keitä lissää.

kaada vesi kattilasta kannuun talteen ja soseuta perunat ja herneet.

lisää kerma ja keitinvettä niin , että siitä tulee itselle sopivan notkeaa keittoa.

Mausta suolalla ja limemehulla.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 313 grammaa

Olliorava
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, keskikokoinen 60g1200g720kcal18g156g1.2g10.8g
Herne, pakaste (rainbow)1733g1473kcal104g260g0g53.7g
Vesi, vesijohtovesi 1333g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio (festivo) (Lidl), annos 10g27g53kcal1.3g6.7g2.7g0g
Ruokakerma, kolme sipulia (Valio), annos 250g667g733kcal20g21.3g66.7g0g
Limemehu, itse puristettu (-), annos 15g40g10kcal0.2g3.4g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g5980kcal287g894.8g141.2g129.4g
Valittu annoskoko5000g2990kcal143.5g447.4g70.6g64.7g
Annoskoko puolitettuna2500g1495kcal71.8g223.7g35.3g32.4g
Arvot/100g100g60kcal2.9g8.9g1.4g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=445637