Jauheliha-tomaattipannu

Paista jauheliha vähässä öljyssä, mausta haluamallasi tavalla, itse käytän ruususuolaa, mustapippuria myllystä, basilikaa, timjamia, valkosipulijauhetta.

Laita jauhelihat vuokaan, sekä muut ainekset halutessasi kerroksittain tai sekaisin.

Päälle juustoraastetta.

Uuniin 200 astetta keskitasolla n.20-30 mins.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 398 grammaa

Jarski1981
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudan jauheliha (Hk), annos 400g2096g3564kcal419.3g0g209.6g0g
Tomaattimurska (euroshopper) (Ruokakesko), annos 500g1048g262kcal15.7g47.2g3.1g0g
Rainbow vihannessekoitus (Apetit), annos 250g1048g451kcal25.2g65g3.1g17.8g
Pirkka kermajuusto 17%168g486kcal52g2.7g28.5g0g
Raejuusto, arkirae 1% rasvaa (Valio)629g440kcal75.5g22g6.3g0g
Rapsiöljy (Vita d´or), annos 5g11g94kcal0g0g10.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g10595kcal1175.4g273.8g522.2g35.6g
Valittu annoskoko5000g5298kcal587.7g136.9g261.1g17.8g
Annoskoko puolitettuna2500g2649kcal293.9g68.5g130.6g8.9g
Arvot/100g100g106kcal11.8g2.7g5.2g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=445936