Sipuli-paprika-tomaattipaistos(m)

Käsittele kasvikset.

Paista rypsiöljyssä ensin sipuli ja paprika.

Lisää puolitetut kirsikkatomaatit.

Mausta.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 118 grammaa

Mimskuu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika, punainen723g186kcal6.5g33.3g2.9g14.5g
Paprika keltainen 723g218kcal6.8g36.9g1.4g14.5g
Sipuli (käsittelemätön)1979g536kcal25.7g95g4g33.6g
Kirsikkatomaatti (Pirkka)1362g272kcal8.2g47.7g4.1g0g
Rypsiöljy (Pirkka), annos 100g160g1436kcal0g0g159.6g0g
Suola, annos 3g32g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 21g60kcal2.3g8.2g0.7g5.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g5416kcal99g442.2g345.4g136.4g
Valittu annoskoko5000g2708kcal49.5g221.1g172.7g68.2g
Annoskoko puolitettuna2500g1354kcal24.8g110.6g86.4g34.1g
Arvot/100g100g54kcal1g4.4g3.5g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=447174