ARSKAN LIHAPATA

125 astetta +3,5h
leikkaa pekonit puoliksi ja ruskista.

Käytä sipulit pekonirasvassa ja kaada pataan.

ruskista voissa puoliksi leikatut isot entrecotepihvit (4->8)
lisää valkosipulin kynsiä ainakin 6, purista osa. Lisää asian wok kastike.

Lopuksi vettä sen verran, että ruoka jää pinnan alle.

Karkeaa merisuolaa runsaasti.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 675 grammaa

As
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, kuorittu371g104kcal2.2g19.6g0.7g0g
Sipuli (kuorittu)556g150kcal7.2g26.7g1.1g9.5g
Naudanlihapihvi, entrecote (etuselkää), 1 iso pihvi1483g2016kcal303.9g0g89g0g
Amerikan pekoni 1viipale315g1008kcal37.8g0g94.5g0g
Herkkusienet (Rainbow), annos 230g278g28kcal5.3g0.8g0.8g0g
Maizena maissitärkkelys33g117kcal0.3g29g0g0g
Voi 19g134kcal0.2g0.1g15.1g0g
Peruna, keskikokoinen 60g1483g890kcal22.2g192.7g1.5g13.3g
Kikkoman 250ml sukiyaki wok-kastike (Kikkoman), annos 10g463g676kcal16.7g152.4g0.5g2.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g10247kcal791.6g842.6g406.4g50.2g
Valittu annoskoko5000g5123kcal395.8g421.3g203.2g25.1g
Annoskoko puolitettuna2500g2562kcal197.9g210.7g101.6g12.6g
Arvot/100g100g103kcal7.9g8.4g4.1g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=448399