Pehmeä parsakaalikeitto

Laita kasvikset ja liemikuuti kiehumaan, n. 10 min
soseuta
lisää kerma ja juusto, kiehauta nopeasti uudelleen, lisää balsamiviinietikka ja pippuri

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 283 grammaa

Eiku1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli 221g67kcal2.8g10.6g0.4g3.8g
Parsakaali brokkoli 1592g558kcal73.5g31g4.8g39.8g
Aura Gold homejuusto, Valio398g1353kcal79.6g0g115.4g0g
Ruokakerma, Pirkka 10%442g531kcal12.8g19.9g44.2g0g
Kasvisliemikuutio touch of taste (Bong), annos 10g44g111kcal2.4g9.7g6.6g0g
Balsamiviinietikka (Kuhne), annos 15g66g75kcal0.5g15.3g0g0g
Vesi2210g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 8.8g25kcal1g3.4g0.3g2.3g
Valkosipuli 18g19kcal1.4g2.9g0.1g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g5475kcal348g185.6g343.6g92.6g
Valittu annoskoko5000g2738kcal174g92.8g171.8g46.3g
Annoskoko puolitettuna2500g1369kcal87g46.4g85.9g23.2g
Arvot/100g100g55kcal3.5g1.9g3.4g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=450675