Katkarapu ruisleivät

Sekoita Katkaravut ja jogurtti, lisää suolaa pippuria, Dijon sinappia sekä tilliä.

Paahda leivät ja laita katkismössöä päälle.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 92 grammaa

Hakanen1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Katkarapu, keitetty, suolaton 1739g1322kcal279g0g21.2g0g
Turkkilainen jogurtti (Lindahls), annos 100g1630g1957kcal53.8g60.3g163g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g435g117kcal5.7g20.9g0.9g7.4g
Puikula, täysjyväruisleipä (Fazer)1196g2953kcal108.8g526.1g19.1g119.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g12698kcal894.6g1214.6g408.4g254g
Valittu annoskoko5000g6349kcal447.3g607.3g204.2g127g
Annoskoko puolitettuna2500g3175kcal223.7g303.7g102.1g63.5g
Arvot/100g100g127kcal8.9g12.1g4.1g2.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=451858