Sardiinipasta

Keitä pasta lähes kypsäksi.

Pehmennä sipulit ja kesäkurpitsa öljyssä isolla pannulla.

Lisää sardiinit, tomaattimurska ja mausteet (sitruunamehua, mustapippuria, sokeria, EI suolaa), lämmitä.

Sekoita joukkoon pasta, tuorejuusto ja jogurtti, tarkista maku.

Tuorejuuston ja jogurtin tilalla voit käyttää myös ruokakermaa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 262 grammaa

Cherrymom
AineksetMääräEnergiaPHRK
Penne rigate täysjyvä kuviopasta (Pirkka), annos 75g908g3177kcal118g571.8g30g80.8g
Sipuli (kuorittu)350g95kcal4.6g16.8g0.7g6g
Sardiini keskiarvo, öljyssä ja tomaattikastikkeessa 1274g2428kcal254.8g4.5g155.4g0g
Kesäkurpitsa zucchini 796g144kcal4.5g19.9g3.2g5.6g
Creme bonjour aurinkokuivattu tomaatti159g446kcal5.4g8.9g43g0g
Turkkilainen jogurtti (maustamaton)207g259kcal6.8g7.7g20.7g0g
Tomaattimurska 1274g375kcal7.1g67.5g2.5g24.2g
Oliiviöljy 32g282kcal0g0g31.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g14407kcal802.4g1394.2g574.6g233.2g
Valittu annoskoko5000g7204kcal401.2g697.1g287.3g116.6g
Annoskoko puolitettuna2500g3602kcal200.6g348.6g143.7g58.3g
Arvot/100g100g144kcal8g13.9g5.7g2.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=455124