Kermainen kanarisotto

Keitä riisit 6dl:ssa lihalientä kypsiksi, lisää herne-maissi-paprika ja anna kypsyä.

Ruskista kanan palat kahdessa erässä voissa, mausta suolalla, currylla ja valkopippurilla.

Lopuksi huuhtele pannu vesitilkalla ja kaada kattilaan kanojen päälle.

Lisää kerma ja sitruunamehu.

Anna kiehua kunnes kanat on kunnolla mureita.

Nosta kanat liemestä ja kippaa sinne riisiseos.

Sekoita.

Pilko kanat pieniksi ja sekoita muun joukkoon.

Tarkista maku.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 326 grammaa

Maumau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerin paistileike merisuola (Atria), annos 500g1278g1725kcal217.2g6.4g92g0g
Voi, 1 tl, 5 g115g839kcal1.1g1.1g92g0g
Jasminriisi (2014) (Rainbow), annos 60g537g1878kcal38.1g429.2g3.8g0g
Vesi1533g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio Rainbow (11g/1)28g79kcal2.6g5.1g5.3g0.1g
Herne-maissi-paprika, Rainbow511g409kcal21.5g66.4g4.6g15.8g
Vesi383g0kcal0g0g0g0g
Kuohukerma vähälaktoosinen (Rainbow), annos 200g511g1737kcal10.2g15.3g178.8g0g
Sitruunamehu, 100% (Sicilia), annos 10g64g16kcal0.2g5.5g0g0g
Curryjauhe (-), annos 5g26g83kcal2.6g12.8g2.6g2.6g
Ruokasuola jodioitu 13g0.3kcal0.1g0g0g0g
Valkopippuri 2.6g7.2kcal0.3g1.1g0.1g0.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g13546kcal587.8g1085.8g758.4g38.4g
Valittu annoskoko5000g6773kcal293.9g542.9g379.2g19.2g
Annoskoko puolitettuna2500g3387kcal147g271.5g189.6g9.6g
Arvot/100g100g136kcal5.9g10.9g7.6g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=457524