ARSKAN KASSLER

3 rkl hunajaa, 4 kukkurallista t-lusikallista fariinisokeria, 2 rkl karkea merisuola, cayennepippuria, valkosipulin kynsiä muutama, tilkka vettä.

Hierotaan lihan pintaan yöksi.

Seuraavana päivänä uuni 110-115 astetta ja 8-9h (1350g kassler).

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 237 grammaa

As
AineksetMääräEnergiaPHRK
Viljaporsaan kassler (Snellman), annos 800g4754g9745kcal855.6g0g713g0g
Fariinisokeri141g572kcal0g140.7g0g0g
Hunaja juokseva (Pirkka), annos 7g106g338kcal1.1g82.4g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g21309kcal1713.4g446.2g1426g0g
Valittu annoskoko5000g10655kcal856.7g223.1g713g0g
Annoskoko puolitettuna2500g5327kcal428.4g111.6g356.5g0g
Arvot/100g100g213kcal17.1g4.5g14.3g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=458307