Feta-jauhelihapastavuoka

Ruskista jauheliha pannulla.

Lisää joukkoon hienonnettu sipuli ja valkosipuli, timjami ja paprikajauhe.

Anna sipulin kuullottua hetki.

Lisää sitten tomaattimurska ja hauduta hetki.

Murskaa joukkoon fetajuusto ja mausta kevyesti suolalla ja pippurilla.

Sekoita joukkoon keitetyt makaroni ja kaada makaroni-jauhelihaseos kevyesti voideltuun uunivuokaan.

Ripottele päälle juustoraaste ja paista 180 asteisessa uunissa noin 20-30 minuuttia niin, että juusto sulaa ja saa kauniin värin.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1450 grammaa

Joriia
AineksetMääräEnergiaPHRK
Makaroni, keitetty, suolaa 1379g1332kcal41.5g270.2g4.4g13.7g
Jauheliha, sika-nauta 1379g3054kcal241.4g0g234.5g0g
Tomaattimurska, X-tra (400g tölkki)1379g345kcal13.8g75.9g0g19.3g
Sipuli (kuorittu)172g47kcal2.2g8.3g0.3g2.9g
Salaattijuusto yrttiöljyssä 25% (Xtra), annos 100g345g1035kcal55.2g6.9g86.2g0g
Edam-juusto (Baltic prinsess), annos 20g345g1131kcal96.6g0g82.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g13886kcal901.4g722.6g816.4g71.8g
Valittu annoskoko5000g6943kcal450.7g361.3g408.2g35.9g
Annoskoko puolitettuna2500g3472kcal225.4g180.7g204.1g18g
Arvot/100g100g139kcal9g7.2g8.2g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=460777